Varainhankinta

Kirjan on toteuttanut Limingan Kiekon D2-joukkue. Tiedämme, että monien muidenkin harrastusten parissa kipuillaan harrastusmaksujen kanssa ja saimme idean, että tämän kirjan kautta voimme tukea myös muita urheiluseuroja- ja joukkueita. Tarjoamme siis joukkueellenne, tiimille tai vaikka koululuokalle mahdollisuutta kerätä rahaa myymällä nuorille ja heidän perheilleen tarkoitettua reseptikirjaa. Kirjan tuotto on teille 7-8e/kirja, mikä on todella hyvä myyntiprovisio!

Kirjaan on koottu 35 suomalaisen huippu-urheilijan ja ruokavaikuttajan reseptiä, joita he käyttävät omassa arjessaan. Oikeanlainen ja riittävä ravinto on tärkeää liikkuvalle nuorelle. Reseptikirja soveltuu varmasti kaikille ja on kiinnostava, kun pääsemme kirjassa kurkistamaan huippu-urheilijoiden kotikeittiöön! 

Omia ruokareseptejään kirjaamme ovat antaneet, mm. Jarkko Nieminen, Janne Pesonen, Jesse Puljujärvi, Jussi Jokinen, Noora Räty, Riitta-Liisa Roponen, Pippa Laukka, Martina Aitolehti, Sasu Salin, Harri Rovanperä, Jarkko Kokko, Lotta Henttala (os. Lepistö), Eemi Tervaportti, Virpi Sarasvuo sekä joukko muita huippu-urheilijoita. Esipuheen kirjaan on kirjoittanut bestseller-tietokirjailija ja hyvinvointialan pioneeri Kaisa Jaakkola.

Reseptikirja on A5-kokoa ja se soveltuu erinomaisesti myös otteluissa palkinnoksi tai muuten lahjaksi urheilua harrastavalle nuorelle ja hänen perheelleen. Tämä on kotimainen tuote ja sen varat menevät suoraan läpi myyntiketjun lasten ja nuorten harrastus- ja virkistystoimintaan. Tässä ei siis ole välissä yritystoimintaa haukkaamassa omaa siivua lasten ja nuorten toiminnasta.

Huippu tuote, mielenkiintoista tietoa ja hyvä tuotto! Uusi vaihtoehto varainkeruuseen! Ensimmäinen kirjaerä myytiin hetkessä loppuun!

Hinnat seuroille

  •  50-199kpl tilaukset 13e / kirja. Tuotto tiimillenne 7e / kirja! Tuotto 1050e, jos myytte 150 kirjaa!
  •  >200kpl tilaukset 12e / kirja. Tuotto tiimillenne 8e / kirja! Tuotto 2000e, jos myytte 250 kirjaa!

Kirjan ulosmyyntihinta on 20 euroa. Postitamme kirjat +10e toimituskulua vastaan. Oulun seudulta onnistuu nouto sovitusti.

Varainhankinta tilaukset ja lisätietoa, info@evasreppu.fi. Ota yhteyttä!